Astrolog erbjuder astrologiska tjänster

Astrolog erbjuder personligt horoskop

Anna Granberg

astrolog, livscoach och författare


Astrolog är ett spännande yrke. Varmt välkommen till mina webbsidor om seriös astrologi. Kanske har du kommit i kontakt med mig som astrolog tidigare, via media, kurser, föredrag, konsultationer eller mina böcker.

Astrologitjänster

Söker du astrologisk vägledning guidar jag dig gärna. Klicka i menyn ovan. Det finns möjlighet att boka tid för telefonrådgivning eller ett personligt möte på min mottagning i Karlstad. Du kan även beställa ett skriftligt horoskop.

Vill du veta mer om astrologi som en väg till självkännedom och personlig utveckling rekommenderar jag mina uppskattade böcker och krönikor om modern astrologi.

Bakgrund

Mitt intresse för psykologi och existentiella frågor väcktes tidigt och förde mig till en början in på en traditionell yrkeskarriär som socionom. Min livsåskådning resulterade i att jag så småningom beslöt att satsa helhjärtat på min egen alternativa verksamhet med inriktning på psykodynamisk astrologi. Jag har mångårig erfarenhet av professionellt arbete som astrolog och personlig coach. Det är min inre övertygelse att vi alla är inbegripna i en större verklighet där allting samverkar i en meningsfull harmoni.

Anna Granberg

Är du intresserad av att stödja min verksamhet genom en valfri donation eller läsa mer om hur jag som astrolog arbetar

Klicka här

Horoskop tolkade via telefon eller ett personligt möte
Astrologi Astrologi