horoskop            Astrolog ställer personliga horoskop
Tolkat av Anna Granberg erfaren astrolog och författare till storsäljande böcker om astrologi

Hur ser min framtida färdriktning ut ?

Känd astrolog tolkar ditt personliga horoskop


Ditt personliga horoskop fungerar som en vägvisare i vardagen. Varje människa är unik och har sin speciella väg att följa…

Just nu kan du beställa ditt eller din väns horoskop till ett mycket förmånligt pris. Längst ner på sidan kan du läsa om vad horoskopet innehåller.

Beställ ditt personliga horoskop

Klicka på ett av alternativen nedan och följ de enkla anvisningarna.

horoskop Elektroniskt format
(gäller alla myndiga kunder)


495 SEK
(inga extra avgifter tillkommer)
horoskop Pappersutskrift
(endast myndiga kunder bosatta i Sverige)

595 SEK
(inkl. frakt & faktureringsavgift)
Du betalar med kreditkort (VISA, Mastercard m.fl.) och erhåller ditt horoskop via e-post. Du betalar via faktura och erhåller ditt horoskop i pappersform. Bild på födelsekartan medföljer.
kvalitets
garanti

Ditt personliga horoskop innehåller

Ett seriöst horoskop, ställt av en professionell astrolog, har föga med veckotidningarnas s.k astrologispalter att göra. Ett personligt horoskop bygger på avancerade matematiska beräkningar och exakta uppgifter om din födelse: tid, datum, år och plats.

Horoskopet motsvaras av 10-15 A4 sidor och berättar om dina utmaningar och möjligheter. Det vägledande horoskopet speglar på ett fascinerande sätt dina unika personlighetsdrag, din ödesväg och framtida inriktning. Spännande astrologiska vägskäl beskrivs utförligt i horoskopet.

Utnyttja det förmånliga erbjudandet att beställa ditt personliga horoskop, tolkat av den kända astrologen och författaren Anna Granberg.

 
horoskop