Astrologirummet
 
   
Astrologi Astrologi
 
Horoskop tolkade via telefon eller ett personligt möte

Erfaren astrolog erbjuder personliga horoskoptolkningar, coaching och telefonrådgivning

Önskar du lära känna din innersta natur och dina personliga utvecklingsmöjligheter?

Eller har du kanske fastnat i en besvärlig livssituation och behöver råd och vägledning?

Välkommen att anlita astrolog och författare Anna Granberg för professionell coaching. Mycket goda referenser.

Tidsbokning

Via den uppskattade tjänsten telefonrådgivning erbjuds du möjlighet att boka ett 30 minuter långt telefonsamtal med den kända tv-astrologen Anna Granberg för personlig rådgivning, kostnad endast 895 SEK.

Du kan även boka tid för ett personligt möte på hennes mottagning i Karlstad, till det förmånliga priset 1250 SEK. Under en timme guidas du genom din födelsekarta och har möjlighet att ställa frågor som berör din personliga livsväg och framtida inriktning.

De vägledande konsultationerna förbereds noggrant utifrån dina födelsedata och bygger på en spännande kombination av astrologisk/klärvoajant vägledning.

Fyll i intresseanmälan nedan om du söker perspektiv på dig själv och din livssituation. Inom 1-2 veckor kontaktar Anna Granberg dig kostnadsfritt för mer information och erbjuder dig en egen tid. Missa inte den unika chansen. Kanske står du inför ett avgörande vägskäl!

Kvalitet och diskretion garanteras

Intresseanmälan– kontakt

Det är viktigt att du uppger flera telefonnummer och din e-postadress, så att Anna Granberg kan nå dig under kontorstid. I rutan Mitt ärende längst ner i formuläret fyller du i om du önskar telefonrådgivning eller ett personligt möte.
Förnamn:
Efternamn:
Gatuadress:
Postnr och ort:
Telefon bostad:
Telefon arbete:
E-post:
Födelsedata:
År:
Månad:
Dag:(1-31)
Ort:
Klockslag:
Mitt ärende:
Övrigt:
 

DÅTIDENS KUNSKAP-TILLÄMPAD I NUTIDEN– LEDER OSS IN I FRAMTIDEN

Rymd  

Vill du göra en insats för den seriösa astrologin kan du stödja Anna Granberg och hennes verksamhet genom att donera ett valfritt belopp.

Paypal