Astrologirummet
 
   
Astrologi Astrologi
 

Astrolog Anna Granberg ställer horoskop

Anna Granberg

astrolog, livscoach och författare


Varmt välkommen till mina webbsidor! Kanske har du kommit i kontakt med mig tidigare, via media, kurser, föredrag, konsultationer eller mina böcker. Mitt intresse för psykologi och existentiella frågor väcktes tidigt och förde mig till en början in på en traditionell yrkeskarriär som socionom. Min livsåskådning resulterade i att jag så småningom beslöt att satsa helhjärtat på min egen alternativa verksamhet med inriktning på psykodynamisk astrologi. Jag har mångårig erfarenhet av professionellt arbete som astrolog och personlig coach. Det är min inre övertygelse att vi alla är inbegripna i en större verklighet där allting samverkar i en meningsfull harmoni.

Livscoaching

Söker du astrologisk vägledning guidar jag dig gärna. Klicka i menyn till vänster. Det finns möjlighet att boka tid för telefonrådgivning eller ett personligt möte på min mottagning i Karlstad. Du kan även beställa ett skriftligt horoskop.

Vill du veta mer om astrologi som en väg till självkännedom och personlig utveckling rekommenderar jag mina uppskattade krönikor om modern astrologi. Kanske vill du hjälpa lyckan och framgången på traven? Klicka på Feng shui.

ANNA GRANBERG

 

 
Intresserad av att stödja min verksamhet via donation eller läsa mer om hur jag som astrolog arbetar.
Klicka härIntresserad av att stödja min verksamhet via donation eller läsa mer om hur jag som astrolog arbetar.
Klicka här